Betaalbaar op vakantie in Zeeland

Omgeving

De Noordzee stranden zijn met de auto in enkele minuten bereikbaar.


De Grevelingen en de Oosterschelde zijn uitermate geschikt om te duiken en te snorkelen.


De Grevelingen is net zo zout als de Noordzee. Er leven vele soorten zoutwaterdieren- en planten. Omdat er geen eb en vloed is kunnen kinderen veilig spelen aan de waterkant.


Brouwersdam Superspot. Kiten, Surfen, Windsurfen of genieten op het strand.


Met de auto bent u binnen enkele minuten bij de Brouwersdam. Een superspot om te Kite-surfen of te Windsurfen.

Zonnemaire is een charmant dorp aan de rand van de Grevelingen. Er zijn twee restaurants en een café met cafetaria en er zijn vele (mini) campings en vakantie accommodaties te huur. De Noordzeestranden zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar.

De historische havenstad Zierikzee ligt op 9 km afstand van Zonnemaire en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Ook het op 3km afstand gelegen havenstadje Brouwershaven is de moeite van een bezoek waard. Op het hele eiland Schouwen Duiveland vind u vele culturele, natuurlijk, historische en moderne attracties. Gasten van Zonnemaire Vakanties krijgen korting bij diverse attracties.

Uitgaan kunt u prima in Renesse. Renesse heeft vele bars, discotheken, restaurants en strandpaviljoens. Renesse ligt 14 km van Zonnemaire. Voor de jeugd is er busvervoer naar Renesse in de weekenden en in het seizoen dagelijks.